Webmeneertje brengt u verder op internet. Professionele webmarketing, seo 3.0 optimalisatie, sea, woorank-scan, e-commerce, webdesign, photoshoppen.  

Webmeneertje brengt u verder op internet.

Professionele webmarketing, seo 3.0 optimalisatie, woorank-scan, webdesign, sea, websitepromotie, photoshoppen.home
webmarketing / seo 3.0
webdesign
websitepromotie
referenties
photoshoppen
contact


'Waarom doet mijn concurrent het beter dan ik?' Webmeneertje heeft het antwoord én de oplossing!

Webmeneertje kan met SEO 3.0 optimalisatie uw vindbaarheid, positie en conversie verbeteren.

Op basis van kennis, inzicht, ruim 15 jaar ervaring en de beste site-scan-software, maakt specialist Webmeneertje uit Putten een 'webmarketingplan' met zo'n 50 keuze-onderdelen voor u, dat wordt toegespitst op uw situatie en wensen. Dus altijd een plan-op-maat.

Voor elk budget geschikt, voor elke tijdsduur. Voor eenmanszaak tot multi-national. Inzichtelijk en controleerbaar. Geen abonnementen en vage beloften. Al honderden tevreden klanten, die van 'onvindbaar' naar topposities gingen bij de zoekmachines!

Vraag vandaag nog een Woorank-scan of een offerte aan om uw website te laten verbeteren, inclusief webmarketing- en social media advies en pluk er heel snel al de vruchten van; laat door Webmeneertje in doorgaans slechts 4 tot 8 uur werk uw website 'seo 3.0 proof' maken en sta overmorgen al bovenaan!


Hoger bij de zoekmachines staan?
Direct uw vindbaarheid en ranking op internet (zelf of laten) verbeteren?


Ontdek uw verbeterpunten met een Woorank-scan, voor ? 60 all-in. Zie direct resultaat!Ook op locatie mogelijk.

 

Welk rapportcijfer krijgt uw website voor de webmarketing? Doe een GRATIS check.

Ontdek uw verbeterpunten met een Woorank-scan, voor € 60 all-in. Zie direct resultaat!
 
Welk rapportcijfer krijgt uw website voor de webmarketing? Doe een GRATIS scan.

Voldoet uw website aan de tweehonderd ranking factoren van Google? Check het hier.

 

Meer info over de Woorank-scan; lees hoe u DIRECT uw positie kunt verbeteren.

Voldoet uw website aan de tweehonderd ranking factoren van Google? Check het hier.
 
Meer info over de Woorank-scan;
lees hoe u DIRECT uw positie kunt verbeteren.

 

Webmeneertje.nl is Woorank Expert;
Woorank, the best website review seo tool.
Webmeneertje.nl is Woorank Expert.

 


SEO-trends in 2020

Webmarketing-scan specialist Woorank en Webmeneertje voorspellen voor 2020 de volgende SEO-trends:

1) Conversational & Voice Search
2) Accelerated Mobile Pages (AMP)
3) Google Answer Box Optimization
4) Optimizing for Search Intent
5) Mobile App Indexing / Deep Linking

Speel hier op in, om bovenaan de ranking te komen of te blijven. Meer weten? klik hier

 


Wat is het nut van een seo 3.0 optimalisatie-update?
Oordeel zelf:

Heeft een seo 3.0 update zin? Oordeel zelf!

Klik aan om de resultaten te lezen

 


Mobielvriendelijke versie van/naast uw website laten maken

Sinds medio april 2015 stelt o.a. Google specifieke (hoge) eisen aan hoe de mobiele versie van uw site er uit zou moeten zien. Voldoet uw mobiele site hier niet aan? Dan zult u nooit hoog in de ranking voorkomen!

Mobielvriendelijke versie van uw site

Webmeneertje weet hoe uw mobiele site in elkaar moet zitten! Vraag een offerte aan voor het laten maken van een seo 3.0 proof mobiele versie van uw website.

 

Waarom zou u het doen?

Het hebben van een mobielvriendelijke website (d.w.z. een mobielvriendelijk-gemaakte website, of een identieke, maar mobielvriendelijke versie nst uw hoofdsite), heeft als gevolg dat u meer bezoekers, meer pageviews en een hogere waardering (en daarmee een hogere ranking) krijgt van de zoekmachines!

Het hebben van een mobielvriendelijke website (d.w.z. een mobielvriendelijk-gemaakte website, of een identieke, maar mobielvriendelijke versie náást uw hoofdsite), heeft als gevolg dat u meer bezoekers, meer pageviews en een hogere waardering (en daarmee een hogere ranking) krijgt van de zoekmachines!

"Het aantal mobiele zoekopdrachten bij Google is inmiddels groter dan via de desktop."
Dat vertelde zoekbaas Amit Singhal van Google op het congres Code/Mobile.
Google verwerkt ruim 100 miljard zoekopdrachten per maand. Een groot deel daarvan gaat via mobiele apparaten, waarbij Google tablets niet eens meerekent. Het bedrijf definieert ‘mobiel’ als schermen kleiner dan 6 inch.
Bron: Emerce, 9-10-2015.


Hoe scoort uw site op webmarketing?
Wat valt er te verbeteren?

Vul de website in die u GRATIS wilt laten scannen en ontvang het rapportcijfer, inclusief een opsomming van de goede punten en de verbeterpunten.

Website / url:

Uw e-mailadres:

De meeste sites die wij scannen, scoren tussen 33 en 60, met minimaal 19 verbeterpunten. Voor alle niet-seo-3.0-proof websites geldt echter dat er eenvoudig snel winst valt te behalen!
GOOGLE RANKING FACTORS

Benieuwd welke factoren van Google bepalend zijn, waardoor u bij Google op #1 staat of niet?
Bekijk en lees dan 'Google's 200 belangrijkste ranking factoren'.

TESTIMONIALS

Een paar voorbeelden uit de testimonials:

"Super! Voor zowel het gestegen aantal bezoekers alsmede de #1 positie van o.a. "uniek geboortekaartje", echt top! (...) In ieder geval bedankt voor dit mooie resultaat in zo'n korte tijd." (klant HeyBoyHeyGirl geboortekaartjes)
> lees meer

"Mijn Google-verkeer is wel super erg omhoog geschoten. Ben er echt blij mee!"
(klant Boekhout Vloeren)

> lees meer

"Mijn Google-verkeer is wel super erg omhoog geschoten. Ben er echt blij mee!"

"Ben ervan overtuigd dat jullie promotie en seo er in sterke mate heeft bijgedragen dat de site succesvol is geweest. Dit ondanks de seizoengevoeligheid en het beperkte assortiment."
(klant Haardstellen)
> lees meer

"Grappig om te zien hoe de SEO 3.0 optimalisatie werkt. Als je googled op (...) kom ik ook op de eerste pagina terecht. Idem voor (...), (...) en (...). Bedankt voor het meedenken en zoeken."
(klant Oogvoorwerk)

> lees meer

"In de periode van april tot en met oktober is het ledental op de sportschool dankzij o.a. de lokale internetpromotie gestegen van 500 leden naar 1300 leden."
(klant BeFit)
> lees meer
INFORMATIE

SEO 3.0 is 'een combinatie van filosofie en techniek', waar je specifieke kennis en een bepaalde feeling voor moet hebben. Heb jij die? Dan kun je daarmee een website bovenaan krijgen in de ranking. Heb je die niet, of niet op elk onderdeel? Dan kan Webmeneertje u helpen om uw website bovenaan te krijgen in de ranking!

Start vandaag nog met onze diensten, waaronder: het laten maken van een Woorank-scan om te zien hoe sterk u bent op het gebied van webmarketing; een Google Analytics / site-analyse laten maken; teksten seo 3.0 proof maken; interne linking toepassen in de teksten; illustraties en andere elementen seo 3.0 proof maken; metatags en microformats verbeteren; websitepromotie voorstellen en uitvoeren voor belangrijke zoektermen; linkbuilding en authoriteits-linking opzetten, aanvullen, versterken; Social Media kanalen bevorderen, sterke seo 3.0 proof berichten schrijven, doelgroep benaderen; SEA / bannering / advertenties -alle zowel betaald als gratis- voorstellen en uitvoeren; advertentie-campagnes in social media en andere kanalen voorstellen en uitvoeren; Google AdWords volgens seo 3.0 normen gebruiken, verbeteren; mobiele geschiktheid controleren en verbeteren; overige 'sociale' kanalen, info-sites, foto-sites, verkoopsites, zoals Youtube, Pinterest, Instagram, Wikipedia e.a. inzetten; goodwill-marketing toepassen; e-mail-marketing toepassen, bijv. door seo 3.0 proof nieuwsbrieven; RTV en overige media betrekken; meer gerichte URL's gebruiken, bijv. voor 'landing'; interactiviteit met de doelgroep vergroten; conversies verhogen; specifieke nieuwe media inzetten; out-of-the-box marketing; andere 'omgevingen' verkennen; vermeldingswijzen bij online media seo 3.0 maken; nieuwe benaderingen van doelgroepen voorstellen; website per doelgroep of onderwerp maken; koppeling naar lokaal maken; acties in traditionele media combineren met internetmarketing; special-interest-acties in traditionele media voorstellen en uitvoeren; 'oude media' en free-publicity inzetten; SEO 3.0 scholing voor eigenaren, tekstschrijvers, webdesigners, webbeheerders, IT'ers...

en nog meer dan 20 andere webmarketing-items, met verschillende prioriteits-ratings,

alle te bekijken in het gratis te downloaden 'WebmarketingPlan 3.0' van Webmeneertje.
WEBMENEERTJE OP SOCIAL MEDIA


  Volg Webmeneertje op Facebook. www.facebook.com/seo.specialist
Volg Webmeneertje op Twitter. www.twitter.com/webmeneertje

Volg Webmeneertje (Roland Regeer) op LinkedIn.

www.linkedin.com/webmeneertje

  Bezoek Webmeneertje op Google+ plus.google.com/webmeneertje
     Over Webmeneertje

Webmeneertje.nl biedt sinds 2009 als webmarketing specialist en extern bureau meerdere diensten aan, zoals webmarketing, seo, sea, website-scans, websitepromotie, webdesign, photoshoppen, social media, maar is achter de schermen al sinds 2000 namens andere bureaus en zichzelf actief, met inmiddels duizenden uitgevoerde opdrachten! Soms samenwerkend met andere partners, zowel bedrijven als freelancers.

Webmeneertje verbetert, versterkt en 'vermarkt' websites, adviseert en doet alles wat daarbij nuttig en wenselijk is. Hoog in het vaandel staan vindingrijkheid, professionaliteit, snelheid en service, hetgeen leidt tot voorsprong op uw (en onze) concullega's.

> terug naar pc-versie


© Webmeneertje.nl (2020)
Putten
Nederland

Last updated:
door Webmeneertje.nl op
Blijf op de hoogte, bekijk onze site regelmatig.

Webmeneertje.nl's website scoort 4.8 op een schaal van 1 tot 5, uit 72 reviews.