Webmeneertje brengt u verder op internet.

Professionele webmarketing, seo 3.0 optimalisatie, sea, woorank-scan, websitepromotie, webdesign, photoshoppen.

homewebmarketing en seo 3.0 optimalisatiewebsitepromotie volgens seo 3.0 normering door WebmeneertjephotoshoppenwebdesignreferentiescontactWebmeneertje brengt u verder op internet, met professionele webmarketing, seo 3.0 optimalisatie, woorank-scan, social media, webdesign, photoshop.

TESTIMONIALS


Tes
timonials door klanten van Webmeneertje


"Super! Voor zowel het gestegen aantal bezoekers alsmede de #1 positie van o.a. "uniek geboortekaartje", echt top! Ik ga van het weekend verder met de optimalisatie van de kaarten. De homepage blijft een bouncer page. Miscchien deze nog op korte termijn aanpakken? In ieder geval bedankt voor dit mooie resultaat in zo'n korte tijd."

Groet,
Raimond.

(maart 2016)

www.heyboyheygirl.nl


"We hebben veel aan jouw advies en ondersteuning gehad en hebben de samenwerking als buitengewoon prettig ervaren. We zullen jou dan ook zeker bij anderen aanbevelen."

Cordiali saluti, met vriendelijke groet,
Theo Bianchi jr. & Joke van der Meulen

(januari 2016)

www.italiadesso.nl


"Mijn Google-verkeer is wel superveel omhoog geschoten. Ben er echt blij mee!"

Met vriendelijke groet, Robin Boekhout (april 2014)

www.boekhoutvloeren.nl
www.vloeistofdichte-bedrijfsvloeren.nl


"Grappig om te zien hoe de SEO 3.0 optimalisatie werkt. Als je googled op ‘wajong leiden’ kom ik ook op de eerste pagina terecht. Idem voor ‘oog dok 20’ en ‘oog schavuiten’ en ‘werklokaal wajong’. Bedankt voor het meedenken en zoeken."

"Roland is al ruim zeven jaar verantwoordelijk voor de bouw en onderhoud van mijn website. Ruim 2 maanden geleden heeft hij mijn website totaal gerestyled. Het prettige is dat Roland met mij heeft meegedacht en dat het overleg met hem niet verzandt in technische details. Roland heeft ook SEO 3.0 optimalisatie uitgevoerd en er is direct resultaat te zien. Kortom: een tevreden opdrachtgever."

Met vriendelijke groet, Hans Meyer www.oogvoorwerk.nl (oktober en mei 2012)

"In de periode van april tot en met oktober (2008) is het ledental op de sportschool -dankzij o.a. de lokale internetpromotie- gestegen van 500 leden naar 1300 leden."


"Bedankt voor de uitstekende promotie van mijn website www.haardstellen.nl.
Ben ervan overtuigd dat jullie promotie er in sterke mate heeft bijgedragen dat de site succesvol is geweest. Dit ondanks de seizoengevoeligheid en het beperkte assortiment."

Met vr. gr, Jan de Vrijer, Friar www.haardstellen.nl

"Ik wil langs deze weg mijn complimenten overbrengen voor het feit dat we in Flevoland nu zo hoog staan in de zoekmachines, helemaal top. ... "

Met vriendelijke groet, Renate Veringa, Belisol Dronten www.belisoldronten.com

"... Dank voor de regelmatige updates (analyses). De scores zien er goed uit. In hoeverre het aan deze maatregel ligt is natuurlijk nooit met zekerheid te zeggen maar feit is wel dat de twee concerten die we nu organiseren al uitverkocht zijn. De eerste al zo'n 1,5-2 maanden voor datum, de tweede ruim 3 weken. Een luxeprobleem! ..."

Met vriendelijke groet, Alex Verlek, concert-organisator MusicWorks www.musicworks.nl

"Sedert juni 2004 tot heden hebben wij telkens een halfjaarlijk-zoekmachinecontract bij jullie ondergebracht. Middels dit zoekmachinecontract is de vindbaarheid van onze website, m.b.t. de door ons opgegeven trefwoorden, enorm gestegen (van 0%, naar 64%, tot momenteel 98%). Ook stijgt het aantal bezoeken per maand mee (februari 6334 bezoeken waarvan 72% uniek). Doordat de trefwoorden worden getoetst op kansbaarheid, er eerlijk advies wordt gegegeven en men actief inspeelt op de diverse zoekmachines, alsmede de lage kosten, is het voor onze organisatie een toegevoegde waarde.
... een aanrader voor elke bedrijf met een actieve internetsite."

Met vriendelijke groet, Ralf J.W. van Wissen, Nissan Koops Auto BV www.koops-auto.nl

"Webmeneertje.nl is een uiterst professionele en flexibele partij bij de ontwikkeling van e-commerce aktiviteiten, niet alleen uitvoerend maar ook als "meedenker". Andere prettige aspecten zijn: snelheid van handelen en geen blabla. Om nog maar niet te spreken van de uiterst aangename prijs/kwaliteit verhouding."

"Na de voltooiing van onze website hebben we ook gekozen voor websitepromotie via hen. Per slot van rekening was de eerste kennismaking en de eerste opdracht prettig verlopen en hadden ze waar gemaakt wat beloofd was. In onderling overleg voor de juiste zoektermen en zoekmachines gekozen. Na enkele weken was het bezoekersaantal al meer dan verdubbeld, terwijl de promotie nog niet voor de volle 100% bij de zoekmachines geactiveerd was. Ook nu blijkt weer dat men realiseert wat men belooft. Onze volgende e-commerce activiteiten geven wij dan ook gaarne uit handen aan hen."

Groet, Gerard Visser, BrandsFirm bv / Vascu-Vitaal www.vascuvitaal.nl

"We zijn erg tevreden met jullie activiteiten, adviezen en resultaten in deze (m.b.t. websitepromotie). We gaan er snel meer werk van maken bij onze andere klanten. Super!"

Groeten, (reseller) Melvin van Rookhuizen, Athena bv/Lync bv www.athenabv.nl


"Wij zijn zeer tevreden met Webmeneertje.nl. Bij de websitepromotie staan wij altijd bijna bovenaan bij de verschillende zoekmachines. Het contact is ook zeer goed en ze reageren ook heel snel als we iets willen veranderen. Ook zijn ze zeer goed met websites maken, en ze zijn hierin ook weer zeer snel en denken heel erg mee met onze producten."

Hositrad Holland BV, Hoevelaken www.hositrad.nl

"Wij als Fitness-House Nieuwland zijn erg tevreden over ze, we worden snel en deskundig geholpen en onze vragen beantwoord. Onze site ziet er goed uit en is makkelijk en duidelijk te bezoeken dus wordt er veel gebruik van gemaakt."

Harma Jacobsen, FitnessHouse Nieuwland www.fitnesshouse.nl

"De samenwerking met Webmeneertje.nl bevalt ons meer dan uitstekend. Doordat Webmeneertje.nl onze website ook via de grote en bekende zoekmachines promoot, hebben wij simpelweg meer 'hits' gekregen. Dit doordat wij nu binnen de top-10 bij de zoekopdrachten komen. Deze verbetering in vindbaarheid heeft ons zeker al een paar opdrachten méér opgeleverd, daarom zijn de uitgaven geen kosten maar investeringen."

M.vr.gr., Sander Roselaar, Marina Support BV Genemuiden www.marinasupport.nl

"Ik hecht er waarde aan om te benadrukken dat de dienstverlening van uw kant uit altijd bijzonder goed is geweest. Indien ik in de toekomst opnieuw een web-site nodig heb zal ik niet aarzelen om jullie te benaderen."

Met vriendelijke groet, Lex Lupa / Pascal Eekhof, Tilburg

 

Uw testimonial -met gratis link- ook hier? Klik hier.

terug home


www.webmeneertje.nl | www.seo3-specialist.nl | www.websitepromotie-specialist.nl