Webmeneertje brengt u verder op internet.

Professionele webmarketing, seo 3.0 optimalisatie, sea, woorank-scan, websitepromotie, webdesign, photoshoppen.

homewebmarketing en seo 3.0 optimalisatiewebsitepromotie volgens seo 3.0 normering door WebmeneertjephotoshoppenwebdesignreferentiescontactWebmeneertje brengt u verder op internet, met professionele webmarketing, seo 3.0 optimalisatie, woorank-scan, social media, webdesign, photoshop.

WEBDESIGN / WEBSITE LATEN MAKEN


Webdesign / website laten maken & Restyling door Webmeneertje

1. Webdesign

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf of instelling. Tevens laat u zien dat u professioneel naar de buitenwereld communiceert. U bent bereikbaar en men kan uw bedrijf verkennen. Een website die technisch en grafisch goed in elkaar zit en bijzonder is, helpt daar natuurlijk bij!

Hoe werkt het? Maak uw wensen kenbaar. Samen zullen we bepalen wat de inhoud en grootte van de website zal worden. Wij maken een ontwerp voor u, inclusief offerteprijs. We bekijken welke toepassingen, zoals fotografie, database, animaties, gebruikt kunnen worden en welke opties mogelijk zijn.

Wat kost het? De inhoud bepaalt uiteraard de fabricagetijd van de site. Het design, het systeem, het aantal pagina's, de tekst, de illustraties, de technische toepassingen zijn de basis.

Wij kunnen handmatig een eenvoudige, soms bijna spottend 'old-school' genoemde site bouwen. Daardoor ligt de prijs vaak maar rond de € 400 voor een kleine website. Bijkomend voordeel is dat je qua design veel meer vrijheid hebt en dus in theorie een mooiere website kunt maken.


Maar uiteraard kunnen wij ook moderne html5- en/of cms-gestuurde website of webshops (bijvoorbeeld in WordPress, Joomla, of Magento) maken. De prijzen daarvan liggen wel wat hoger. Voordeel is dat je eenvoudiger zelf de inhoud van de website kunt beheren.

Technisch is vrijwel alles mogelijk. Wij denken graag met u mee hoe we voor u zo voordelig mogelijk tot een mooi en goed werkend resultaat kunnen komen.

Wat zijn de voorwaarden? Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het laten maken van een website. Om kosten te besparen kunt u zelf tekst en illustraties (liefst digitaal) aanleveren, maar uiteraard kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden, uit ruim 200 websites, waarvan wij de oorspronkelijk, nieuwe, of huidige website ontwierpen, maakten, restylden en/of onderhielden.

de huizenfotograaf
de huizenfotograaf


Onderhoud? Klein onderhoud, zoals het aanpassen van een pagina, met misschien wat nieuwe tekst en illustratie, kost in een html-website niet veel tijd. Vaak maar een paar minuutjes. Wanneer wij vooraf inschatten dat het meer dan een kwartier werk is, ontvangt u vooraf een offerteprijs (op basis van uurtarief) voor akkoord, tenzij u bekend bent met ons uurtarief en onze werkwijze. U kunt er ook voor kiezen om een cms-gestuurde website te laten bouwen, waarmee u zelf uw pagina's en inhouden kunt beheren. Als uw website door Webmeneertje SEO 3.0 geoptimaliseerd is, loopt u dan echter wel het risico dat u meer kapot maakt dan verbetert... Dus ook bij een cms-gestuurde website wordt aanbevolen het onderhoud door ons te laten uitvoeren, of in ieder geval te laten checken als u het zelf doet.


2. Restyling, aanpassing, verbetering van uw website door Webmeneertje
Een website waar nooit iets aan verandert, wordt door de bezoekers vaak gezien als een 'slecht lopende zaak'. Het is daarom verstandig om uw website eens in de paar jaar geheel 'op te frissen'. De kunst is om daarbij de sterke kanten van uw website te behouden en te benadrukken, en voor de rest de website er tegelijkertijd moderner uit te laten zien en waar mogelijk gebruiksvriendelijker te maken. Een restyling waarbij alleen het uiterlijk verandert (achtergronden, buttons, illustraties) is in slechts enkele uren werk al gerealiseerd. Een restyling waarbij ook de indeling of functionaliteiten van de website veranderen, zal mogelijk een paar uurtjes meer werk zijn.
Hier zijn wat voorbeelden van restylings die wij -op verzoek van de klanten- maakten:


Van een traditionele opbouw/indeling naar een niet
alledaagse layout, met 'mouse-over-illustratie'
(het huis) als navigatie.

Het sterke logo werd behouden, terwijl de huisstijl
totaal veranderde, om meer aan te sluiten bij de
internationele sites van het moederbedrijf.


Een kleine restyling, waarbij de huisstijl gedeeltelijk
werd aangepast. De homepage en navigatie werden
gebruiksvriendelijker. Een shop werd toegevoegd.


3. Mobielvriendelijke website of website-versie laten maken door Webmeneertje
Sinds april 2015 stelt o.a. Google specifieke hoge eisen aan hoe de mobiele versie van uw site er uit zou moeten zien. Voldoet uw mobiele site hier niet aan? Dan zult u nooit hoog in de (mobiele) ranking voorkomen!

Mobielvriendelijke versie van uw site

Webmeneertje weet hoe uw mobiele site in elkaar moet zitten! Wij kennen de vereisten m.b.t. layout, inhoud, gebruiksvriendelijkheid, seo. Wij kunnen doorgaans in een halve dag van uw huidige 'pc'-site een 'mobiele versie' maken. Deze komt naast uw pc-versie, die laten wij ongemoeid. Vraag een offerte aan voor het laten maken van een seo 3.0 proof mobiele versie van uw website.


Wat is het effect van een mobielvriendelijke website(versie)?

Het hebben van een mobielvriendelijke website (d.w.z. een mobielvriendelijk-gemaakte website, of een identieke, maar mobielvriendelijke versie nst uw hoofdsite), heeft als gevolg dat u meer bezoekers, meer pageviews en een hogere waardering (en daarmee een hogere ranking) krijgt van de zoekmachines!   Het hebben van een mobielvriendelijke website (d.w.z. een mobielvriendelijk-gemaakte website, of een identieke, maar mobielvriendelijke versie náást uw hoofdsite), heeft als gevolg dat u meer bezoekers, meer pageviews en een hogere waardering (en daarmee een hogere ranking) krijgt van de zoekmachines!

 

terug home

 


(vervolg) ... Hieronder ziet u enkele voorbeelden, uit ruim 200 websites, waarvan wij de oorspronkelijk, nieuwe, of huidige website ontwierpen, maakten, restylden en/of onderhielden.

tjerk miedema
355 automotive
aaypen
aquaquit
paradise hoveniers
budgetpinguin
beatrixrun
f355 autoverhuur
scooterwesh
van straalen schoonmakers
chabri fotografie
geboorte-kaartje
get clients now
goedkope dakkoffer huren
janneke broere
kerkennacht
kluspower
kroon betonboringen
olav oosterbeek
putker bloemtiek
redentor
rogo glasbewassing
stichting cantoraat
van hulst ongediertebestrijding
edialux
green colors
alpine
amida-hetgooi
arbovisie
bijlesbureau com
panaceo
buena vida autoverhuur
coaching works
daans fotos
decohome van den berg
lexlupa
fitnesshouse
fonteinkerk amersfoort
forten
haardstellen
fitness zeewolde
hositrad
stellingfilms
jsv nieuwegein
keurkozijn
kippersluis bv
louis hartlooper complex
dreamhorse
proglass
rebototaal
record brandbeveiliging
scicsailing
shabushabu
springhaver
transmissiecenter
uitgeester notariaat
idrukker
vem
ventura business
vn kozijntechniek
western experience
woon10
zonnepanelen op het dak
harthulp
hositrad (2)
aqualock
vascuvitaal
villa paletti

Legal note: Wie een opdracht geeft aan Webmeneertje.nl, schriftelijk (e-mail, websiteformulier, brief) of mondeling, gaat automatisch akkoord met Algemene Voorwaarden.

 


www.webmeneertje.nl | www.seo3-specialist.nl | www.websitepromotie-specialist.nl